View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Oct 23, 2017 11:30 am



Reply to topic  [ 2 posts ] 
SOS!!! beginer with BLE shield 
Author Message

Joined: Thu Jun 27, 2013 7:40 am
Posts: 1
Hello everybody,

Fisrt of all, sorry but my english is very bad.
I have I great problem with my BLE shield and I don't know if I'm stupid or what...
I have bought the BLE shield on seed studio, I use arduino UNO for control it. I have uploaded the sketch of mr kroll to the arduino UNO and when I try to connect the shield with my iPhone 5 I can't see the bluettoth signal. I have proved in my macbook Pro too with the same result.
What I'm doing wrong?¿ the BLE112 of the shield is programmed?¿ the only way to program the BLE is use the texas instrument CC debuger?¿

I'm really lost and all your help is welcome.

Thank you so much everybody.

@0xDA_bit


Thu Jun 27, 2013 9:21 am
Profile

Joined: Fri Aug 03, 2012 7:32 pm
Posts: 7
Hi 0xDA_bit,

What app are you using to connect to the shield?

Did you compile and use the BLE-Shield iPhone app that Dr Kroll provides on the github repo?

You can also try to scan and connect using his BLExplr app (paid)

https://itunes.apple.com/gb/app/blexplr ... 18027?mt=8

or the Lightblue app (free)

https://itunes.apple.com/gb/app/lightbl ... 28110?mt=8

You will _ not _ see the shield under the iPhone Settings>Bluetooth menu, you must use one of the BLE apps or write your own with CoreBluetooth API.


Thu Jun 27, 2013 10:18 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.